Ве молиме најавете се!

Информации > Сервис

Сервис

Во состав на компанијата е и нашиот сервис за поправка на сите модели на мобилни телефони и таблети, декодирање, промена на јазик, преинсталација, софтвер,  опремен со најсофистицирана опрема за дијагностицирање и отклонување на дефекти. Тоа подразбира хардверски и софтверски решенија за кои постојано се грижи нашиот стручен тим.

Вградените резервни делови се со висок квалитет кој постојано се залагаме да го задржиме и истиот подлежи на гаранција.

Сите сервисни интервенции ги вршиме во најкраток можен временски рок, повикувајќи се на неопходноста на мобилните телефони на клиентите.


Цените на нашите услуги за сервис и одржување се пристапни, а одобруваме и рабат за договори со големи клиенти односно продавници за мобилни телефони и други фирми.


Со почит,

Ваш Дигико
КОШНИЧКА
Вашата кошничка е празна