Ве молиме најавете се!

Контакт
ДИГИКО ЕЛЕКТРОНИК ДООЕЛ - Увоз/Извоз
Ул. Гоце Делчев 36 - Куманово (спроти градски плоштад)

Тел.  +389 31 45 34 24
Моб. +389 76 432 666
Моб. +389 76 432 555

e-mail: digico_mk@yahoo.com

e-mail: contact@digico.mk
e-mail: digico@digico.mk
e-mail: prodazba@digico.mk
e-mail: shop@digico.com.mk
e-mail: digico.mobile@gmail.com
e-mail: petar.andov@digico.mk

www.facebook.com/digico.mobile

instagram: digico.mobile

skype vo prodazba:   digico.kumanovo
skype vo administracija: digico_mk

msn: digico.mobile@hotmail.com

Доколку Вашата фирма се занимава со сервисирање на мобилни телефони или продажба на галантерија за мобилни телефони и компјутери и е заинтересирана за набавка на големо на артикли од нашиот асортиман, потребно е да се регистрирате на порталот. Од како ќе добиете e-mail за регистрација ние ќе Ве контактираме за условите. 

 

 

КОШНИЧКА
Вашата кошничка е празна